ALBERTE WINDING OG ANDREAS FUGLEBÆK INTIMKONCERT

25. oktober 2018
En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af.

BOBO MORENO - BO STIEF - OLE KOCK HANSEN

9. november 2018
Bobo Moreno har med Bo Stief og Ole Kock Hansen samlet en dansk trio i verdensklasse. De tre stærke mænd viser følelser og spilleglæde i en trio, der er lige så vellydende som den er simpel: vokal, piano, bas.

HANNE BOEL AKUSTISK TRIO - UDSOLGT

23. november 2018
Hanne Boel er tilbage på Høloftet! Hun har været forbi de sidste par år, og det har været magiske og udsolgte aftener. Derfor er det dejligt, at hun igen besøger os, og med sig har hun igen de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch.

OPERA, MAD OG VIN - en italiensk aften med det hele

2. februar 2019
Kom med på en skøn rejse til Italien, når vi – i samarbejde med Kgl. Operasanger Guido Paevatalu – inviterer til en unik aften.

SKO/TORP INTIMKONCERT INCL. KONCERTMENU

15. marts 2019
Sko/Torp fejrer 30 års jubilæum ved at se frem på den kommende turné, som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle.

ROSATO RELEASE MED KNUD MØLLER OG HANS THEESSINK

22. marts 2019
Vi fejrer ankomsten af den nye Rosato fra Sugame med et brag af en fest. Knud Møller og Hans Theessink er tilbage, og fylder Høloftet med fremragende Blues.

HUSH INTIMKONCERT INCL. KONCERTMENU

3. maj 2019
Duoen HUSH bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, gæster endnu engang Høloftet.

SØS FENGER TRIO INKLUSIV KONCERTMENU

6. april 2019
Glæd dig til en koncert, hvor Søs personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

STØT HØLOFTET..

…med et medlemsskab af Høloftets venner for årligt kr. 50,- Så adviserer vi dig nogen tid, inden nye arrangementer bliver sat til salg og bruger din støtte til at få både de helt store, men også de lidt ukendte navne til Høloftet.

GAVEKORT

Du kan også købe et gavekort hos os, som både kan bruges til arrangementer på Høloftet eller til køb af vin. Send os blot en mail på bent@hargaardvinimport.dk